Windels Living Zingem - KUSSENS - STOFFEN

Kussens

U heeft in het verleden bij ons een stoel of zetel gekocht maar u had nu graag een nieuw kussen gewenst? Het is voor ons een kleine moeite om uw oude stoel of zetel op te frissen met een nieuw kussen in een stof naar uw keuze!

Zelfs indien uw stoel of zetel niet bij ons is aangekocht, u bent steeds welkom bij Windels!

Ook de vulling van uw kussen kan u bij ons laten vernieuwen!

Stoffen

Bij ons wordt hoofdzakelijk met Sunbrella gewerkt. Sunbrella stoffen zijn speciaal ontworpen om twee tot tien keer langer mee te gaan dan traditionele stoffen.

Sunbrella stof is verkrijgbaar in honderden verschillende uitvoeringen: strepen, texturen en verfijnd decoratieve jacquards.

Sunbrella stoffen zijn heel duurzaam. Dit komt doordat de kleurpigmenten al tijdens het productieproces gemengd worden in het hart van de vezels zelf, zelfs voor de productie van de draden.

Daardoor is Sunbrella een stof met kleuren die niet vervagen en niet weg te wassen zijn. De kleur is door en door, zoals bij een wortel. In klassiek textiel worden kleurstoffen toegevoegd aan de oppervlakte van de draden of van het weefsel. Zo raakt de kleur niet verder dan de buitenkant en verdwijnt of vervaagt ze na verloop van tijd. De kleur is alleen aan de oppervlakte, zoals bij een radijs.

Sunbrella stoffen zijn bovendien heel gemakkelijk te onderhouden. De meeste vlekken haalt u gewoon weg met zachte zeep en water. Voor hardnekkige vlekken kunt u bleekwater gebruiken zonder dat u bang hoeft te zijn dat u de stof of de kleur beschadigt.

De belangrijkste eigenschappen van Sunbrella op een rijtje:

* Kleurbestendig
* Water -en vlekkenafstotend
* Ademend
* Schimmelvrij
* Onderhoudsvriendelijke
* Beschermt tegen UV-strale
n