Windels Living Zingem - OUTDOOR

Parasols

Bij ons kan u 2 types onderscheiden in het gamma: de rechtstaande parasol en de side pole parasol. De rechtstaande parasol kent iedereen, dat is de klassieke parasol met rechte mast. De side pole parasol is de overhangende parasol die nog steeds aan een opmars bezig is! Voor beide types bieden wij ook een uitgebreid gamma aan parasolvoeten aan, waarvan de meeste met wielen uitgerust zijn. Ook zijn er meer en meer modellen uitgerust met een wendel (opendraaiend systeem) of met een telescopisch systeem. Dit alles bevordert het gebruiksgemak voor u!

Wat betreft de doeken van de parasols is er keuze uit een polyester doek of uit een Olifin doek. Het merendeel van onze modellen is echter uitgerust met een Olifin doek. Dit is een hoogwaardige doek met oa een hoge UV-bestendigheid.
De water- en vuilafstotende eigenschappen zijn handig meegenomen.

Om uw parasol gemakkelijk te laten overwinteren, hoeft u hem niet langer binnen te nemen. Iedere parasol kan uitgerust worden met een weersbestendige Olifin hoes. Door middel van een ingewerkte stok kan deze hoes makkelijk over de parasol geschoven worden zonder dat u daarvoor een ladder nodig hebt!

Bekijk hier enkele van onze parasols in stock