Windels Living Zingem - STOELEN & TAFELS

Tafels

Bij Windels Living heb je een ruime keuze uit diverse tafels, in alle vormen en kleuren. Het is onmogelijk om hier alles op onze website te plaatsen maar in de rubrieken hieronder willen we toch enkele zaken in de spotlight plaatsen.

Mobitec

De collectie van Mobitec voldoet aan de hoogste eisen. Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Een vaandeldrager van Belgische kwaliteit dus!
Naast een ruime keuze van modellen, zijn een groot aantal modellen tevens beschikbaar in verschillende uitvoeringen.
Het gamma geeft u de mogelijkheid om uw product aan te passen aan uw wensen en verwachtingen.
Alle modellen zijn verkrijgbaar in drie verschillende houtsoorten (beuken, eiken of notenhout) in 42 kleuren. Een aantal modellen is bovendien verkrijgbaar in verschillende hoogtes: 40-76-90-110cm. U heeft bij momenten behoefte aan een grotere tafel? Ook dit is geen enkel probleem met de zeer praktische uitschuifsystemen van Mobitec. U kan uw tafel uitrusten met een klein of een groot verlengblad met lengte tot 1 meter. Dit alles geïntegreerd in uw tafel. U hoeft dus niet heen en weer te lopen met losse verlengbladen.

De nieuwe herwerkte Melbourne tafel van Mobitec anno 2016, klik hier

Klik hier voor de foto's van Mobitec tafels

Nieuwe Sheffield tafel nu verkrijgbaar en te bewonderen bij Windels Living. Krijg hier alvast een eerste indruk.

De nieuwe Sheffield tafel is niet alleen veelzijdig maar ook gebruiksvriendelijk! Het synchroon verlengsysteem laat zich vlot door 1 persoon bedienen. Bovendien blijft je verlenging geïntegreerd in je tafel en moet je niet gaan rondlopen met stukken! In de video zien we een Sheffield tafel van 160x160 die een verlenging in Fenix heeft met afmeting 100x160. De tafel is op zijn grootst 260x160. Dit systeem is mogelijk op een aantal afmetingen, zowel op rechthoekige als vierkante tafels. Deze tafel is ook verkrijgbaar zonder verlengsysteem.

 

Vincent Sheppard

Klik hier voor de foto's van Vincent Sheppard

MF

Voor wie op zoek is naar iets speciaals of liefhebber is van massief hout in zijn puurste vorm, hebben wij de MF collectie.
3 uitzonderlijke tafels met elk hun specifieke look. Gemaakt met de beste Franse eik en prachtig afgewerkt in een 7-tal kleuren. We laten de foto's voor zich spreken.

Bij deze 3 tafels is maatwerk uiteraard mogelijk. Ook indien u iets anders qua model in gedachten heeft, kan dit besproken worden!

Klik hier voor de foto's van MF tafels

Woodflex tafelconcept

Nieuw bij Windels Living: Woodflex
Het Woodflex eiken tafelconcept pas door het aanbod van in totaal 10 verschillende poten, verschillende afwerking van tafelbladen, de CBM kleurmogelijkheden en de vele mogelijke afmetingen in ieder interieur!

Meer info vind je hier (pdf)