Windels Living Zingem - MOBITEC

Mobitec

De collectie van Mobitec voldoet aan de hoogste eisen. Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Een vaandeldrager van Belgische kwaliteit dus!

Naast een ruime keuze van modellen, zijn een groot aantal modellen tevens beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Het gamma geeft u de mogelijkheid om uw product aan te passen aan uw wensen en verwachtingen.
De meeste leveranciers bieden slechts enkele mogelijkheden aangaande stof- en materiaalkeuze. Mobitec biedt u een breed scala aan keuzemogelijkheden: alle modellen zijn verkrijgbaar in drie verschillende houtsoorten (beuken, eiken of notenhout) in 42 kleuren, 25 verschillende stoffen, kunstleer en leer, in niet minder dan 300 kleuren. Wenst u een exclusieve afwerking met een door u zelf gekozen bekleding, ook dat is mogelijk. In relatie met de exclusiviteit van uw project, kan de door u aangeleverde bekleding toegepast worden op een model naar keuze.

Nieuwe modellen families Lindsay en Oli zijn nu te bewonderen in de showroom van Windelsliving of krijg reeds hier een impressie van Lindsay en Oli