Windels Living Zingem - PREMIUM SOFA 2

Signature premium sofa concept

Bekijk hier de video

Het premium sofa gamma is een concept rijker geworden: Signature. Een nieuw concept dat u toelaat om een meubel op een heel eigen manier te personaliseren.

Onbegrensde mogelijkheden

De individuele productvormgeving is nu nog éénvoudiger en gaat verder dan ooit. Een fauteuil, bank, mono-hoeksalon, alles kan en dit per 20 cm! Elk meubel is een persoonlijk stuk dat u als eindklant zelf creëert. 

Duidelijke lijnen

In het design van Signature is een duidelijke vormentaal te herkennen die elegantie en harmonie uitstraalt. Rechtlijnige vormen worden royaal opgevoerd en op cruciale plaatsen met verfijnde details een niveau hoger getild. Dit concept heeft een design dat veeleisende individualisten aanspreekt.

We zetten de belangrijkste kenmerken even op een rijtje.

Relax

De innovatieve relaxfunctie met twin motor heeft een uniek bewegingsverloop. Eerst beweegt de zitting omlaag en schuin naar achteren voor aangenaam chillen. Dan komt de voetsteun omhoog en wordt het zitoppervlak uitgetrokken. Nu reeds verkozen tot relax van Europa. Bovendien is hij vloer- en wandvrij.

Rugopties

Drie verschillende rugsteunconfiguraties voor eindeloze mogelijkheden: met losse rugkussens als standaard en de opties "Pure" (zonder rugkussens) of "Elegant" (vast rugkussen met verstelbare hoofdsteun).

Q box

De Q box is een volledig functioneel houten tafelelement voor het gebruik van multimedia: opslagruimte, lade, stopcontacten en USB-aansluiting. In 5 kleuren verkrijgbaar.

Zitdiepte

De nieuwe handmatige zitdiepteverstelling "Glider" tovert traploos en soepel 20 cm extra zitopperlvakte tevoorschijn.

Zitbreedte

Kies een zitplaats met een royale zitbreedte tot 140 cm, altijd in stappen van 20 cm. De Relax-zittingen zijn verkrijgbaar tot een ongelooflijke breedte van maar liefst 100 cm!

Zijligging

Asymmetrisch hoekelement voor hoek-bankstellen (afmeting 110 x 130). Moet het 20 cm bredere stuk links of rechts doorlopen?

Zitcomfort

Viscotex: de nieuwe genratie schuimstof. Een schuimkern uit Biotex van 55kg/m³ met een 4cm dikke bedekking in innovatief visco-schuim van 55kg/m³. Dat is Viscotex, het aangenaam verrassende zitcomfort van Signature. Als u gaat zitten, geeft u het kussen eerst zachtjes mee en ondersteunt uw lichaam vervolgens voorzichtig maar stevig.

Viscotes combineert uitstekende drukverlagende eigenschappen en een zachte touch. Dankzij zijn hoge puntelasticiteit past het schuim zich aan de lichaamscontouren aan.

Viscotex reageert op de omgevingstemperatuur: kouder=harder, warmer=zachter. Dankzij de dichtheid van 55kg/m³ heeft het schuim zeer stabiele celwanden en daardoor een constante uitstekende duurzaamheid.

Het komt uit dezelfde productfamilie als de HR-schuimen. Bij de productie wordt echter een zogenaamd "geheugenpolymeer" gebruikt dat verantwoordelijk is voor zijn uitzonderlijke eigenschappen.

Dankzij de intussen opencellige structuur wordt het typisch trage herstelgedrag van het schuim versneld: wanneer de druk verdwijnt, neemt het schuim onmiddellijk terug zijn oorspronkelijke vorm aan.

De open cellen verbeteren de ventilatie van het schuim, waardoor zweten, wat typisch is voor conventionele schuimen, wordt tegengegaan.

Kort samengevat: Signature=20cm Premium sofa 2

 • Gestoffeerde meubelen op maat
 • Verkrijgbaar in stappen van 20cm
 • Als fauteuil, bank, hoek of compacte mono-hoek
 • Samen te stellen met behulp van 3D configuratie
 • In stof, kunstleder of leder
 • 2 armleuningvarianten: basic of compact
 • Verschillende afsluitelementen: Terminal, Longchair, Q box
 • Contrasterende siernaad mogelijk
 • Met easymove en Aladin uitvoerbaar
 • Bestaande mogelijkheden voor de voetjes: geborsteld metaal en eikenhout
 • Uniek zitcomfort dankzij Viscotex

Donato Tesini Silver Donato Tesini Silver Donato Tesini Silver Donato Verdi Carbon Romano Tesini Indigo

Romano Tesini Indigo Romano Tesini Silver Romano Tesini Silver Romano Tesini Silver Romano Tesiini Silver